Bij ons ontruimingsbedrijf kan u terecht voor.

WONINGONTRUIMING - BEDRIJFSONTRUIMING | VOOR BRABANT - GELDERLAND - LIMBURG

Lumpex Woningontruimingen

Lumpex voor woningontruiming, bedrijfsontruiming, terreinontruiming en kantoorontruiming. Lumpex kan uw koophuis, huurhuis, bedrijfs of kantoorpand geheel ontruimen en bezemschoon opleveren. Al onze werkzaamheden worden aangeboden voor zowel Bedrijven als Particulieren. Wij ontruimen in Brabant, Gelderland en Limburg

Milieu bewust ontruimen

Lumpex Woningontruimingen werkt milieu bewust en proberen bij een woningontruiming - bedrijfsontruiming zo veel mogelijk spullen een tweede leven te geven. De afval producten worden zo goed mogelijk gesorteerd afgevoerd zodat zo veel mogelijk producten direct weer kunnen worden hergebruikt. Dit zorgt er voor dat de kosten ook lager blijven.

Gehele schoonmaak & Reparatieklussen

Lumpex Woningontruimingen kan uw woning of bedrijf ook geheel schoon opleveren met de (indien nodig) bijkomende reparatieklussen. We bieden u een eerlijk en net tarief en komen onze afspraken na. Daarbij zijn wij 7 dagen per week inzetbaar en werken wij met gemotiveerde mensen die rekening houden met uw wensen. Wij kunnen voor woningontruiming, bedrijfsontruiming en bijkomende werkzaamheden een gratis offerte opmaken.

Transport

Lumpex kan ook producten voor u bezorgen. Denk hier aan (bv) nieuw gekochten producten als meubels maar ook het afvoeren van afval goederen is mogelijk. (Geen verhuizingen)

Lumpex Woningontruimingen en zijn partners

Lumpex & Partners

Kringloopwinkel Gennep

Alle spullen die nog een 2de leven waard zijn worden opgeknapt bij onze kringloopwinkel in Gennep. Hierna zullen ze voor een nieuw leven worden aangeboden in de winkel. Kringloopwinkel Gennep is een grote kringloopwinkel in het midden van Gennep met een zeer uitgebreid assortiment aan producten. De Kringloopwinkel is 6 dagen per week open. De poel2, 6591BV Gennep

Meer info kringloopwinkelgennep.nl

Lumpex en zijn personeel

Lumpex is een erkend stage bedrijf voor de VMBO en daarnaast werken wij zo veel als mogelijk met mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeids markt. Dit kan zijn wegens leeftijd of beperking. Daarnaast werken er ook nog een enkele oudere en vrijwilligers voor ons in de Kringloopwinkel.

Goededoelen

Lumpex werkt samen met meerdere Goededoelen. Wij leveren producten aan goededoelen zo als onderanderen, kleding, boeken, schoolspullen, speelgoed. Lumpex leverd maandelijks heel veel boeken aan de boekenmarkt van het Rode Kruis. Ook spullen die wij niet kwijt kunnen of die te lang hebben gelegen worden vaak aan meedere goede doelen afgestaan. Lumpex woningontruimingen heeft maandelijks veel kleding over wat ook elke keer weer onder meerdere stichtingen wordt verdeeld.